fbpx

Fitnessopleiding

Personal Training & Coaching- Naarden

Sterker uit de hoek komen richting jouw klanten?

Groei als professional!

Opleiding voor fitnessprofessionals

Individuele bij- of omscholing
tot fitnessprofessional?

Door goede kennis over training en voeding kun je je onderscheiden. Met verdieping en verbreding van Pure Training merken jouw klanten resultaat. Met een op maat gemaakt ontwikkeltraject voor zowel startende als gevorderde professionals.

Incompany training
voor fitnesscentra

Onderscheid je op kwaliteit. Verkoop geen leugens. Je werkt tenslotte met een andermans lichaam! Zorg dat je als bedrijf eenheid uitstraalt door dezelfde visie. Uiteraard onderbouwd met facts, geen fictie.

Inhoudelijke trainingen
in groepsverband

Met een no-nonsense aanpak vanuit basisprincipes, maak ik de vertaalslag naar de praktijk. Effectief en simpel, maar erg doordacht en wetenschappelijk onderbouwd. Als jij bereid bent te investeren in jezelf, dan zorg ik dat jouw kennis verdiept en verbreedt. Op jouw tempo en eigen manier.

[vc_wtr_button url=”url:http%3A%2F%2Fpuretraining.nl%2Fcontact-professional%2F|title:Contact%20voor%20ontwikkeltraject!|target:%20_blank|” label=”Groeien door kennis, start jouw traject” align=”center” size=”big” color=”c_black” margin_left=”50″ margin_right=”50″ margin_top=”0″ margin_bottom=”0″ delay=”0″]

Sterker door kennisdeling...

[vc_wtr_youtube url=”h26H06cNaNI” size=”480-360″ resolution=”large” align=”center”]
[vc_wtr_youtube url=”zSDGe_MD04k” size=”480-360″ resolution=”large” align=”center”]

Fitness Facts

Hoog in koolhydraten? Eerst cardio dan kracht? CrossFit? Bootcamp? Welke hype blijft en welke gaat? Weet jij het? Lukt het je om bij te blijven en genuanceerd te kijken en denken? In de fitness facts bespreek ik deze 'hot items'