fbpx

Beste afvalrecept

Personal Training & Coaching in Naarden

Beste afvalrecept

Afvallen, Jothan Purmer, Ouderkerk, Personal Trainer, Voeding, Afvallen, PT, Personal, Training, Rust, Gezondheid

Het weekend staat voor de deur! Klop klop, 🕵️ ik ook 😉 Moet je nog boodschappen doen🛒? Wacht even, dit keer ben ik op tijd. Lees dit eerst 😋

Helaas! Het beste afvalrecept vind je niet buiten jezelf, want er bestaat geen WONDERMIDDEL om af te vallen. Oké, het enige middel wat werkt zijn misschien die stokslagen:
🏌️Een keer geen zin om te trainen 🏌️Bij drie avonden alcohol🏌️ Bij HET 6e biertje 300 gram brie 🏌️ als je de snoeppot opentrekt 🏌️

Afvallen, Jothan Purmer, Ouderkerk, Personal Trainer, Voeding, Afvallen, PT, Personal, Training, Rust, GezondheidDie stokslagen kun je ook kopen in de vorm van een Personal Trainert. Super populair deze tijd.

Tuurlijk, het kunnen je genen of een stofwisselingziekte zijn 🤔, maar die kans acht ik klein. Als je niet afvalt, maar voor je gevoel toch goed bezig bent met voeding en training, kijk jezelf eerst in de spiegel aan: Doe je ECHT krachttraining op regelmatige basis? Beweeg je genoeg? Val je niet in oude patronen van excessief calorieën innemen?
Ik heb een voorbeeldje van een “avondje gezellig” bijgevoegd ➡️ ±1000 kcal. Misschien niet representatief voor mij, ik zit op het dubbele 😬 Mijn week heeft dan ineens 2 reservedagen extra.

Bottomline: Met die sedentaire zaterdagavond kun je met gemak een halve dag aan calorieën plussen! Heb je er twee van die, dan kun je het wel raden wat je balans over die week is. En maar afvragen waarom het over langere tijd niet lukt…. Wees dan eerlijk tegen jezelf en pak uit met 1 zo’n avond of drink/snack minder. Uiteraard, het kan ook een strategie zijn om doordeweeks meer te sporten zodat je in het weekend weer kan plussen: de bourgondische-kastijding-tactiek.

Ik weet het, het is o zo moeilijk! Want die wortels, bleekselderij, tomaten zijn niet het meest smaakvol bij je witte wijn terwijl je hangend op de bank naar de zoveelste talentenwedstrijd kijkt. Kop op, hang in there!!!

Tags: , , , ,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.