fbpx

Jus net zo gezond als cola

Personal Training & Coaching in Naarden

Jus net zo gezond als cola

Afvallen, Jothan Purmer, Ouderkerk, Personal Trainer, Voeding, Afvallen, PT, Personal, Training, Rust, Gezondheid

Ik ben me er van bewust dat ik de vrijdag- of zaterdagavond al heb verpest en ik sta op het punt je zondagochtend-ontbijtje te vergallen. “Laat me met rust,” hoor ik je zeggen. Tuurlijk….😅 doe ik straks..
Een romantisch ontbijtje met verse jus van kakelverse sinaasappelen die door je wederhelft met liefde zijn geperst. Plus een heerlijk croissantje van de bakker om de hoek.🥐 Zo wil je elke zondagochtend wel starten, zeker deze zonnige. 💥

👆🏻Maar die o-zo-gezonde-jus bevat net zoveel suikers en calorieën als een glas cola. En van die croissant raak je ook niet echt gevuld: die bungelt zo ongeveer onder aan de lijst van het niet vullen maar wel veel calorieën. Met als gevolg dat je daarna ECHT gaat ontbijten, dit was maar een soort appetizer….

✌🏻Uiteraard, als argument vóór deze goddelijke jus kun je aanvoeren dat je het doet voor de vitaminen! Als je daar heilig in gelooft, doe het lekker! Ik drink namelijk ook bier voor de eiwitten, vind het voor de rest niet echt smakelijk! Met name op zaterdagavond hebben mijn spieren het heel erg hard nodig, net als die specifieke vitaminebehoefte op zondagochtend.

👋Deze zoete manier van ontbijten is een snelle manier om heel veel calorieën binnen te krijgen, zodat je de zondag begint met een 1-0 achterstand. Oeh, eigenlijk 2-0, want die zaterdagavond telt ook nog mee. We moeten aan bak, ik ook namelijk! Guilty as charged! Die Thaise viskoekjes, 5 bier op het Leidseplein en dat overheerlijke ijsje zitten me toch niet lekker.

Tags: , ,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.