fbpx

Kerstkrans of Kerstcrunch

Personal Training & Coaching in Naarden

Kerstkrans of Kerstcrunch

Kerstcrunch, krans, afvallen, personal trainer

Na mijn derde kerstkransje in een wereldrecordtijd te hebben verorberd, besloot ik het etiket eens te bekijken. WTF😲! 458 kcal per 100 gram. Ik zat dus al op 75 gram. Niet dat ik al mijn voeding ‘track,’ maar hier schrok ik van! En dat te bedenken dat ik voor mijn gevoel nog niet eens halverwege was. Er zaten er tenslotte nog 4 in!Kerstcrunch, krans, afvallen, personal trainer

Ik geef toe, die kerstkransjes en oliebollen is ook de kat op je sixspek binden! Algeheel onthouding tijdens deze dagen is een utopie; af en toe één krans nemen is geen probleem. Maar doe het met mate.

Hoe kom je nu verstandig die dagen door? Drink echt die halve tot één liter water voor je avondeten. Pas op met alcohol. Want dat tikt hard aan. En denk nu niet: “deze dag is al verloren, morgen begin ik opnieuw.” Want zo werkt het niet, het is geen playstation. En last but not least. Zorg dat je 2 keer thuis wat spierversterkende oefeningen doet! Niet lang, houd de drempel laag: 30-45 minuten moet kunnen.

Geniet van je krans en doe je crunch!

Tags: , ,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.