fbpx

Veel boetes? Kijk hoe hard je rijdt

Personal Training & Coaching in Naarden

Veel boetes? Kijk hoe hard je rijdt

Hardrijden, afvallen, tracks, voeding

Zit je veel op de weg 🏎️ en heb je een stilzwijgend abonnement bij het Centraal Justitiële Incasso Bureau👨‍✈️? Dan is het tijd om vaker op je snelheidsmeter te kijken. Zo ook met afvallen. Je HOEFT niet bij te houden wat en hoeveel je binnenkrijgt met voeding. Zeker niet als het afvallen goed gaat of als je gelukkig bent met hoe je eruit ziet.
Hardrijden, afvallen, tracks, voeding
Maar… ben je niet helemaal happie met je spiegelbeeld😐? Lukt het je ondanks verwoede pogingen niet om de juiste lijn te kiezen? Houd dan eens drie dagen exact je voeding bij. Waarom die moeite? Om een inzicht te krijgen hoe hard je rijdt. Waar kun je extra gas geven en waar moet je op de rem trappen? De eetmeter van het voedingscentrum is een goede tool. Weeg exact en selecteer de juiste producten.

Als je mij als smeris nodig hebt om die ‘boetes’ te voorkomen,👨‍✈️ stuur me dan een PB. Schroom niet, ik stop je niet in een dwangbuis! Deel deze of een andere fitnessfact en tag 3 mensen die vaak het boetekleed aanhebben, dan krijg je de helft van het advies gratis. Ik geef advies aan sportauto’s, vrachtwagens, motoren en zelfs vuilniswagens. Recidivisten hebben voorrang!

Tags: ,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.